Papieren Circuits DIY techniek pakket

Met het RobotKids papieren circuits pakket leren kinderen hoe je een eenvoudig stroomcircuit kan maken, gewoon op papier. Dit DIY techniek pakket is gemaakt voor scholen en bso’s, en is geschikt voor kinderen van 8-12.

Een papieren circuit maak je met kopertape, een kleine batterij en een LED lampje. Als je eenmaal weet hoe dit werkt, kan je hele gave kaarten maken met lichtjes erin!

Het papieren circuits pakket

Dit pakket bevat alle materialen die je nodig hebt om papieren circuits te maken: circuit templates, kopertape, kleine batterijen en héél veel LED lampjes. Op de handige instructiekaarten wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een circuit maakt.

Je hoeft niets te printen, te kopiëren of te kopen, na het lezen van de instructies kan je direct aan de slag. Nou, okay; je moet wel even scharen en plakband zelf regelen. De rest zit allemaal in het pakket.

In het pakket zitten 4 verschillende circuit templates. Je hebt hiermee voldoende opdrachten om 2 workshops of lessen van 45-60m te geven aan een groep kinderen.

Het RobotKids Papieren Circuits DIY pakket is leverbaar in 3 maten:

  • Voor 10 kinderen: €47,50
  • Voor 20 kinderen: €92,50
  • Voor 40 kinderen: €182,50

Prijzen zijn exclusief BTW en verzendkosten.


Kerst editie 2020

In november en december kan je ook de speciale Kerst editie van dit pakket bestellen. In dit pakket zitten 3 verschillende templates om kerstkaarten mee te maken. Waaronder de schattige Rudolph op de foto hieronder.

Wil je deze activiteit eerst testen? Vraag dan ons gratis proefpakketje aan!

Meer informatie & bestellen

Wil je meer informatie, een offerte aanvragen of een bestelling doen? Stuur dan een mail naar info@robotkids.nl. Je kan ons ook bellen (zie contact) of een bericht sturen via WhatsApp.