Het RobotKids robot pakket bevat diverse opdrachten waarmee kinderen spelenderwijs leren om de robots Bee-Bot, Blue-Bot of Cubetto te programmeren. Kinderen worden ook uitgedaagd om code te schrijven, hiervoor kan je de speciale codekaarten gebruiken.

Met deze basisset voor scholen, bso’s en workshop aanbieders kunnen 4-8 leerlingen tegelijk aan de slag. Adviesleeftijd is 6-9 jaar, groep 3 t/m 6.

Inhoud pakket:

  • 1 blok van 25 papieren matten met (blanco) vakjes van 15cm x 15cm.
  • 1 set van 4 verschillende routekaarten op A4 formaat, met op de achterkant blanco vakjes.
  • 1 set van 4 letterkaarten op A4 formaat, met op de achterkant een cijferkaart.
  • 1 set van 4 codekaarten.
  • Uitleg en voorbeelden van activiteiten die je kan doen met deze materialen.
  • Exclusief robots. Deze zijn op aanvraag wel bij ons te bestellen, maar dit zit niet standaard in de set.

Unieke mogelijkheden

Onze materialen zijn vooral ideaal voor het werken in duo’s. De papieren matten passen makkelijk op een tafel en zijn groot genoeg om met 2 kids tegelijk aan te werken. Dit is niet alleen heel praktisch; het bevorderd ook de samenwerking tussen kinderen, en je hebt voor ieder duo steeds maar 1 robot nodig.

De indeling van de vakjes op de matten is precies gelijk aan de indeling van de opdrachtkaarten. Kaarten en opdrachten kunnen hierdoor makkelijk nagemaakt worden op de mat.

Ruimte voor creativiteit

Ook bieden de materialen veel mogelijkheden om eigen opdrachten te maken. Bedenk zelf een activiteit of een leerdoel, laat kinderen op een papieren mat hun eigen Bee-Bot wereld tekenen, of maak een gigantisch parcours van meerdere matten!

Prijs basis set: €85 ex BTW (€102,85 incl BTW), exclusief verzendkosten.